Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

KOBU

De Koning van Buul levert al sinds de jaren '40 parels en sluitingen aan de Nederlandse juweliersbranche. In een wereld van namaak en imitatie zijn wij een positieve uitzondering.

Wij leveren al ruim zestig jaar onder ons eigen merk KOBU echte parels en edelstenen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in sluitingen, bloedkoraal en granaat. Kobu sieraden zijn er in iedere stijl, klassiek en modern, in iedere prijsklasse. Alle parelsnoeren worden zorgvuldig uitgekozen en moeten voldoen aan bepaalde eisen waaronder o.a. een prachtige glans, mooie vormen en gaafheid. Alle parelcolliers worden in ons eigen atelier ontworpen en gemaakt. Vandaar dat ons aanbod zo uniek is met veel variatie. U zult zeker met een zeer origineel sieraad voor de dag komen. Met een KOBU parelsieraad kunt er zeker van zijn dat u iets speciaals heeft. 

Geen producten in deze categorie