Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

Monzario

Monzario

De Nederlandse ontwerpers van Monzario zijn voornamelijk bekend om hun collectie Italiaanse gouden sieraden.

De sieraden van Monzario worden gemaakt in Italië, waarbij aan elk detail wordt gedacht en de sieraden prachtig zijn afgewerkt. De gouden sieradenlijn heet Monzario Oro. Deze lijn is het DNA van het prachtige merk en is de start geweest van Monzario.

De sieraden zijn stijlvol, tijdloos en geven een gevoel van luxe. De collectie van Monzario bestaat uit ruim 1000 verschillende modellen waardoor elke vrouw iets kan vinden wat bij haar past.

 

De Monzario Argento-collectie biedt een reeks luxe zilveren sieraden die niet onderdoen voor de originele collecties van Monzario Oro.

In deze lijn komen de prachtige zilveren sieraden aan bod. Alle sieraden zijn vervaardigd uit 925 Sterling zilver, de hoogste kwaliteit zilver die gebruikt wordt voor sieraden. Ieder model armband en collier kan geleverd worden in de onbehandelde of gerhodineerde variant.

Geen producten in deze categorie