Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

TI SENTO

De goudsmeden van TI SENTO brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver.

We dromen, we schetsen en we schaven. TI SENTO – Milano juwelen worden in ons Atelier tot leven gewekt. Extreme concentratie in de ogen van de designers. Ze missen geen detail. Vormen en kleuren bewegen mee met het potlood in hun hand. Echte stenen laten het nieuwe ontwerp stralen. Magische kracht die door het Atelier stroomt zorgt voor onze speciale touch. 

Wij zijn goudsmeden met een bijzondere voorkeur. We houden van goud maar van zilver gaat ons hart sneller kloppen. De TI SENTO – Milano goudsmeden waren de eersten die zilver met dezelfde normen, toewijding en vakmanschap bewerken als goud. De eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient.

Alle TI SENTO – Milano juwelen zijn gemaakt van 925 eerste gehalte zilver. Om het zilver extra glans te geven zijn de juwelen voorzien van een rhodium laagje. Dit laagje beschermt ook tegen krassen en verkleuren. In een aantal ontwerpen uit onze collectie zijn onderdelen van geel goud en rosé goud plating verwerkt.

Hand gezette stenen, aandacht voor details en sluitingen die onderdeel zijn van het ontwerp maken van onze juwelen verfijnde en klassieke iconen. Tot slot voorzien we ze van onze geheime magische touch.

Geen producten in deze categorie