Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

Federatie Goud en Zilver (FGZ)

De mooiste sieraden in goud en zilver.
Bij Ubens & Conrads Juweliers vindt u alleen stijlvolle gouden en zilveren sieraden van hoogwaardige kwaliteit passend bij uw eigen stijl in vorm en uitstraling. Van Klassiek, modern tot handgemaakt. U heeft keuze uit zilver of geel, wit, roodgoud en combinaties van deze edelmetalen. We adviseren u graag voor een sieraad dat bij u past. Zoekt u iets specifieks, laat het ons weten. We denken met u mee en gaan samen met u opzoek of we laten onze goud- en zilversmeden voor u maken wat u wilt hebben.

De Briljant collectie
Stijlvolle tijdloze sieraden van goud en diamant, de Briljant collecties worden in de ateliers van Briljant vervaardigd door de meest vakbekwame ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden. Kiest u voor een Briljant sieraad, dan ontvangt u een officieel Briljant certificaat, waarin de echtheid van de gebruikte materialen gegarandeerd wordt en krijgt u één jaar garantie op fabricagefouten. Het certificaat bevat ook de gegevens van uw sieraad, zoals het aantal en de kwaliteit van de edelstenen. De verwerkte briljantgeslepen diamanten komen uit legitieme bronnen en conflictvrije gebieden en voldoen aan de resoluties van de VN.

Graveren
Wilt u sieraden laten graveren? Laat uw mooiste sieraden personaliseren met een prachtige gravure door ons zelf gerealiseerd. Door uw sieraad te laten graveren maakt u het sieraad persoonlijk en krijgt het nog meer waarde. Sieraden laten graveren is vakwerk. Bij Ubens & Conrads Juweliers is uw sieraad in vakbekwame handen. U kunt uw sieraad bij ons in de winkel laten graveren. 

Federatie Goud en Zilver
Ubens & Conrads Juweliers is aangesloten bij de Federatie Goud en Zilver, opgericht in 1933. FGZ is de branchevereniging voor ondernemers in de Nederlandse goud-, zilver-, uurwerken- en edelstenenbranche. Dat betekent voor u een garantie op kwaliteitssieraden die voldoen aan de gestelde eisen.