Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

Kindersieraden

Zoekt u een persoonlijk geschenk, al dan niet gegraveerd voor uw kinderen of kleinkinderen? Een cadeautje voor een bruidsmeisje of zomaar een presentje of verjaardagscadeautje? Van kinderoorbellen, kinderarmbandjes tot gegraveerde kindersieraden, bij Ubens & Conrads Juweliers hebben we mooie sieraden van uitstekende kwaliteit voor kinderen van groot tot klein.  Van schattig, kleurrijk en speels tot stoer, veel staal, leer en rubber. We hebben een brede collectie voor meisjes én voor jongens. Onze sieraden zijn uitstekend bestand tegen het dagelijks gebruik en verkleuren of beschadigen niet snel.

Gaatjes schieten

Wilt u oorbellen laten schieten bij uw kinderen? Ook voor het schieten van gaatjes kunt u bij ons terecht. We hebben veel ervaring met kinderen en mooie oorbellen, de zogenaamde zweerknopjes, om het genezingsproces te bespoedigen.

Vakkundig gaatjes laten schieten doet u bij ons in de winkel in Zaltbommel.

Bel ons voor een afspraak