Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

De mooiste horloges

Ubens en Conrad

De mooiste horloges geschikt voor elk moment vindt u bij Ubens & Conrads Juweliers. Laat u verrassen door onze veelzijdige collectie met bekende merken, zoals Seiko, Tommy of Cartier. Elk merk heeft zijn eigen stijl en uitstraling. Van bescheiden tot luxueus, tijdloos, sportief en modern of liever modieus en trendy. Onze collectie horloges is breed en altijd actueel. Bezoek onze winkel en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Reparaties

Het is ook mogelijk om uw horloge door ons te laten repareren. Ubens & Conrads Juweliers is het service center voor uw horlogereparaties. Graag voeren wij met zorg reparaties of periodiek onderhoud aan uw horloge uit. We vervangen de batterij of het glas, verzorgen klein onderhoud en leveren ook volledige service op uw horloges.

Onze merken

Voor zowel nieuwe horloges en ook alle reparaties en of onderhoud aan horloges van de merken Seiko, Tommy, WC, Baume & Mercier, Cartier, Certina, Hamilton, Longines, Mont Blanc, Omega, Rado, Tissot, Tag heuer, en Breitling zijn wij gecertificeerd en voor u het juiste adres.

We inspireren u graag online en we nodigen u van harte uit in onze winkel in Zaltbommel.

Ned collectie Lorus
Ned collectie Lorus

Veel gestelde vragen

Horlogeglas, wat zijn de verschillen tussen de glassoorten?

Er zijn verschillende soorten glas die worden gebruikt bij de vervaardiging van horloges. Ieder soort glas heeft zo zijn voordelen en nadelen.