Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

Reparatie en herstellen

Reparatie en herstellen

Een ketting die niet goed sluit, een ring die te klein is, een afgebroken oorbel of een horloge dat niet meer loopt. Bij Ubens & Conrads kunt u terecht voor al uw reparaties en herstel van uw sieraden en juwelen. Van een kleine reparatie tot het oplossen van een groot defect of andere gebreken. We staan voor alle denkbare reparaties voor u klaar. In ons eigen atelier kunnen we uw sieraad in ere herstellen.

Sieraden herstellen

We voeren eenvoudige reparaties uit, zoals solderen bij een kleine breuk, een ringmaat voor u aanpassen of een parelsnoer knopen. Ook complexere herstelwerkzaamheden voeren we graag voor u uit. Van ‘oud’ goud ontwerpen en maken we voor u graag een mooi nieuw sieraad.

Neem uw sieraden of juwelen die aandacht behoeven mee naar de winkel. Dan bespreken we samen met u de mogelijkheden en gaan we voor u aan de slag, zodat u de sieraden snel weer kunt dragen.