Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de BOCCIA TITANIUM collectie zijn gemaakt van puur titanium; het specifieke materiaal.

Lees meer...

De goudsmeden van TI SENTO brengen de juwelen tot leven. Ze doen het anders, ze volgen hun hart en creëren elegantie met een twist. Ze werken niet met goud maar met zilver.

Lees meer...

Het Amerikaanse merk Tommy Hilfiger staat met name bekend om zijn kledinglijnen. Naast kledinglijnen heeft het merk een brede collectie aan Tommy Hilfiger horloges.

Lees meer...

De ringen, armbanden, colliers en oorsieraden worden stuk voor stuk in Italiaanse ateliers vervaardigd, waardoor het stijlvolle Italiaanse design sterk naar voren komt.

Lees meer...

In 1958 begon de Deense industriële ontwerper Jacob Jensen zijn eigen studio. Zijn unieke inzichten bleven niet onopgemerkt en met zijn designs sleepte hij prijs na prijs in de wacht.

Lees meer...

Het Zwitserse Movado ontwerpt al sinds 1881 horloges. Met de kenmerkende wijzerplaat is een Movado horloge zo te onderscheiden.

Lees meer...

Wanneer kreeg u uw eerste Prisma horloge? Veel Nederlanders weten dit moment nog goed te benoemen.

Lees meer...

Pulsar horloges zijn onderdeel van de Seiko groep en staan voor tijdloze ontwerpen in de verschillende categorieën zoals sport, vrijetijd en uitgaan.

Lees meer...

De Raymond Weil horloges staan voor sensualiteit, harmonie en warmte.

Lees meer...

Swiss-made quality watches have been ROAMER’s distinctive trademark ever since the company’s founding in 1888.

Lees meer...

De collectie van Pas Diamonds is zeer uitgebreid en bestaat met name uit gouden juwelen met diamant en/of edelstenen.

Lees meer...

SEIKO is een van de oudste horlogemerken ter wereld. Ontstaan in 1881 in Tokio Japan.

Lees meer...

Hanowa has been pushing the rugged aesthetic since 1963, when it was founded in Bienne, Switzerland, by Hans Noll.

Lees meer...

Het merk Danish Design staat sinds 1988 bekend om zijn elegante horloges. Door de jaren heen hebben diverse Deense ontwerpers een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design.

Lees meer...

Briljant is vervaardigd door de meest vakbekwame ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden. Zij creëren de meest stijlvolle tijdloze sieraden van goud en diamant.

Lees meer...

Vanuit het productiebedrijf te Wijnegem produceert Angeli di Bosca een hoog kwalitatief assortiment van ringen, fournituren en onderdelen in edel metaal.

Lees meer...

AllianceRingen ontwerpt trouwringen, relatieringen, vriendschapsringen en verlovingsringen in alle prijsklassen, allemaal van topkwaliteit.

Lees meer...

De Koning van Buul levert al sinds de jaren '40 parels en sluitingen aan de Nederlandse juweliersbranche. In een wereld van namaak en imitatie zijn wij een positieve uitzondering.

Lees meer...